Sök

Att läsa en bok kan vara ett första steg till förändring. Att ändra en vana ett annat. 
Bara göra något tar dig från ett läge till ett annat!

Här presenterar vi några olika böcker som kan ge en insikt kring att det går att förändra sitt förhållande till att leva det liv du verkligen vill.
Markus Fernlund
Dina sanningar handlar om vardagen och om vilka tankar och sanningar som formar den.  Steg för steg vägleder författaren dig genom sanningar, tankar, känslor och reaktioner. Du får konkreta och handfasta råd på hur du förändrar och skapar din verklighet, precis så som du vill ha den.
Mats Billmark, Susanne Billmark
Genom 24 berörande berättelser visar de hur enkla lösningar kan förbättra såväl vardagen, som dina relationer och livskvaliteten i stort.  Boken ger dig en fantastisk vägledning för den som bestämt sig för att må bättre och ta tillvara på livet.
Kajsa Ingmarsson
Vad är kreativitet, vad är inspirationens källa och kan vi på något sätt påverka dess flöde?  Kreativitet, är i själva verket vår gränslösa förmåga att forma vår egen verklighet och att  vi alltid skapar i ett sammanhang. Delaktighet är en förutsättning för mänskligt liv, och vi kan inte isolera oss från vår omvärld även om vi skulle vilja det.
Raphaëlle Giordano
En underhållande och inspirerande roman för alla som behöver stanna upp och hitta tillbaka till glädje och tacksamhet. Genom att följa Camille på hennes resa får vi läsare också verktyg till att förändra våra egna liv.

Träning

Att påbörja någon typ av träning ger både kropp och knopp mer energi att klara av och hantera en stressig vardag.
Utgå från var du står idag ta ett steg framåt och gör det till en vana.

Vad du äter

Vad du äter, hur mycket och när påverkar hur vi mår. Med en balancerad kost av grönsaker, frukt, proteiner och kolhydrater, ger du dig själv rätt bränsle.

En stund i stillhet

Vi glömmer gärna hur viktigt det är att bara vara. En kopp te i en skön fåtölj, en skogspromenad, 10-15 minuter av mindfullness ger dig men energi än du anar.

Ta första steget och tala med mig om dina tankar och planer. 
Boka ditt kostnadsfria första samtal.