Sök

CARPEPERSONA.SE  Integritetspolicy 

Integritetspolicy: Denna policy gäller för användare som besöker och/eller handlar något på webbplatsen www.carpepersona.se. Den gäller också dig som är kund och/eller vid nyttjande av någon av våra program, tjänster samt våra kanaler på sociala medier. Vi samlar in följande personuppgifter 

När  samlar vi information 

Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vårt nyhetsbrev, beställer tjänster, gör en anmälan till en utbildning, infoträff eller seminarium, frågar efter mer information om våra utbildningar och tjänster. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, företagsnamn och faktureringsadress. 

Vi samlar in informationen för att: 

* Vårt främsta syfte för att behandla dina personuppgifter är för att Carpe Persona ska kunna fullfölja åtaganden mot dig som användare/kund men vi samlar även in uppgifter om dig som ännu inte är kund men som vill bli kontaktad av oss. 
*Vi använder informationen för att kunna kontakta dig, för att skicka information till dig och om du godkänt även skicka t.ex. nyhetsbrev, erbjudanden. 

Uppgifter sparas så länge ni är kund eller önskar ha kontakt med oss. 

Vårt register med personuppgiftsinformation

Vi sparar informationen inom EU. Bokföringsdata sparas i Sverige. Vi säljer inte vidare någon kundinformation till 3:e part. 

Avsluta prenumeration nyhetsbrev, information via e-post. Om du inte längre vill ta emot meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

.