Sök

Ta första steget och tala med mig om dina tankar och planer. 
Boka ditt kostandsfria första samtal. 

Vad är coaching

Coaching: Ordet coaching betyder olika saker för olika människor. Enkelt sagt är coaching att coachen genom ett objektivt och neutralt  förhållningsätt ställer öppna, kraftfulla och raka frågor, för att hjälpa individer att lösa sina egna problem, för att uppnå de mål och förändringar som du som klient önskar proffessionellt eller privat. 

Vad önskar du dig? Vad är utmaningen i ditt företag? Vad gör dig glad? Vad i din idée är det som du brinner för? Vad älskar du med ditt jobb? Hur kan du skapa bättre relationer? Klättra i karriären?  Eller vill  du jobba med din självkänsla? 

Oavsett vad det är du vill så kan en personlig coach hjälpa dig att komma närmare det. Genom en förändringscoach kan du få insikten till att du redan sitter på många av de unika svaren till dina egna problem och lösningar. Du behöver bara nycklarna att låsa upp dem.  

Coachingen hjälper till att omsätta nya insikter i handling och lärande. I coachingprocessen ingår att sätta upp tydliga mål som följs upp kontinuerligt.  Vi sår ett frö tillsammans och du vattnar ditt frö till att växa upp och blomma.

Coachen kommer inte med svaren, coachen hjälper dig hitta svaren. Carpe Persona- Bli mera Du helt enkelt.

„Gamla dåliga beteenden som jag hade släpat på i decennier blev tydliga o inte alls så svåra att lösa tack vare konkreta o smarta frågor från Nicki. 
På första mötet hade jag löst gamla problem själv med hjälp av frågorna som ställdes till mig!! Häftigt o väldigt energigivande! .”

Marie, Småföretagare