Sök

Ta första steget och tala med mig om dina tankar och planer. 
Boka ditt kostandsfria första samtal. 

Coachingtjänster

Carpe Persona- Bli mera Du
Fokuserar på att utveckla personer och företagare att nå sitt verkliga jag, potential och önskade mål. Genom att våga vara mer av sitt kreativa och goda jag , utifrån de värderingar som du verkligen står för.


Coaching för företagare och entreprenörer:
Ibland kan det vara svårt att hålla fokuset, uthålligheten och drivet som entreprenör och företagare. Du känner att du driver helt ensam din idé och verksamhet. Du önskar att få en neutral motpart med liknade erfarenheter som du kan bolla idéer med, få vända och vrida på tanken ihop med eller bara helt enkelt ta upp ett problem eller oro som du har. 
Genom coaching under en period får du möjlighet till inspiration, ny kraft att planera och ta nästa steg i din målbild.
Det kan vara allt från balans i livet, minska stress, ändra inriktning, ta ut ny riktning och  välja nya vägar, få inspiration om förändrade försäljningskanaler och marknadsföring. 

Coaching för medarbetare:
Indviduell coaching för medarbetare för deras personliga och profesionella utveckling.  I en föränderlig värld där vi hela tiden måste anpassa oss till utvecklingen som sker här och nu kan coaching ge stöd till att möta dessa utmaningar. Det kan vara att bli mindre stressad, bli effektivare, bli mer stimulerad, uppnå mål, kommunikation och förbättrat samarbete, bli tryggare i ändrade arbetssätt. Eftersom all coaching utgår från individen själv och dennes förutsättningar kan coaching vara ett bra sätt att nå fram till minska stress och förebyggande av utbrändhet.

Livsstil:
Coaching kan vara möjligheten till att drömmar kring hälsa och personligt välmående kan bli konkreta uppnåliga mål. Med en coach vid din sida som inte betygsätter utan stöttar dig vid din insats till personlig förändring att nå dina innersta drömmar genom frågor och övningar, där du sätter fingret på hur just du vill och kan:
  • Komma igång och träna
  • Ta tag i hobbyn du tänker så ofta på
  • Stressa mindre
  • Finna den goda relation du vill ha med dina vänner, familj och partner
Carpe Persona- Bli mera du

Walk & Talk Coachning på Bjärehalvön

  • Walk and Talk ett coachande samtal och välmående.
WALK & TALK - Bjärehalvön    - Powerwalk med coaching och bollplank - För dig som inte vill sitta framför datorn eller i en klientstol, drar jag nu igång PW med coachande samtal. Du bestämmer själv takten och vad samtalen ska handla om. Vi kan ta en promenad uppe på gamla banvallen, nere på stranden, utmed heden i Torekov, vid Hovs Hallar eller var du gillar att gå. Vill du inte gå hela tiden kan vi ta en paus på en bänk och fortsätta samtalet - du bestämmer. Forskning visar att hjärtat och hjärnan får ett bättre samarbete när man är ute i naturen och går i den friska luften och i med det kan du börja tänka på ett bättre och klarare sätt. Bevisat via forskning är även att det är den bästa medicinen mot psykisk ohälsa och depression, så varför inte förena dessa två magiska verktyg till ett.

Boka redan idag på 0709-950202 eller på info(at)carpepersona.se

Vi ses! Nicki


Coachingen sker enligt etik och konfidentialitet enligt ICF, International Coaching Federation förordar se; www.icfsverige.se 

Boka ett första kostnadfritt samtal

Ett första steg är ett steg fram mot ditt önskade läge!